Inbjudan till Sommarmöte och kalibreringsträff

6-7 juli 2019

På Åkulla friluftsgård, 432 97 Rolfstorp

Härmed inbjuds medlemmarna i Föreningen Svensk Buckfastavel och övriga avels intresserade till Sommarmöte och Kalibreringsträff på Åkulla friluftsgård 6-7 juli 2019. Samling lördag kl 12.00

Vi börjar med att äta lunch. På eftermiddagen blir det föredrag och undervisning av erfarna biodlare och eftermiddagskaffe. På kvällen blir det som vanligt grillning efter grillningen när det är svalare på kvällen drar vi oss in i samlingsrummet i Gula villan där vi under bi snack tar en kopp kaffe med tilltugg.

På söndagen efter frukost, åker vi gemensamt till en bigård i närheten där blir det kalibrering på några bisamhällen under sakkunnig ledning. Vi ska också titta på resultatet av utrensningen som har förberetts dagen innan. Vi ska också undersöka hur många varroa kvalster som det finns i ett par bisamhällen. Eftersom det är nära till Ullared kan de som inte är intresserade av biodling åka till Ullared och shoppa.
Det är en härlig natur där de som vill kan ta en promenad . Kostnad om de som vill bo i stuga eller på hotellet inklusive måltider, utbildning och kalibrering.

För del i två bäddsrum i Gula villan 800 kr för medlemmar med respektive.
För del i tvåbäddsrum på hotellet 850 kr för medlemmar med respektive
För del i två bäddsrum i Gula villan 900 kr för icke medlemmar.
För del i tvåbäddsrum på hotellet 950 kr för icke medlemmar
Priset avser per person

Tänk på att det är vandrarhem, Ta därför med er sänglinne och handuk
Tillägg för enkelrum på hotellet 125 kr
Pris för lördag Lunch eftermiddagskaffe, grillning kvällskaffe föredrag/undervisning 300 kr för medlemmar med respektive 350 kr för icke medlemmar
Pris söndag kalibrering lunch och sammanfattning av vad vi har lärt oss under helgen 170 för medlemmar med respektive 200 kr för icke medlemmar.

Anmälan och upplysningar till .
Ingrid Hallberg 0451 609 85
Senast 8 juni 2019


Skriv ut   E-post